Vrouwen versieren boek

Gepost door Unknown | 4.9.10 |
"Hoeveel Is Het Succes Met Vrouwen Waard Dat Je Altijd Al Had Willen Hebben?"

Hier kunnen wij geen antwoord op geven, dat moet jij namelijk doen. Maar beantwoordt de volgende vragen maar eens...

Wat is het jou waard om vrouwen compleet te begrijpen? Een fantastisch varierend seksleven te hebben en elke week wakker te worden naast een nieuwe mooie vrouw?

Zelfverzekerderd in je schoenen te staan? De vrouw van je dromen te ontmoeten en met haar een fantastische langdurige relatie aan te gaan?

Het is opvallend dat mannen hier ontzettend veel voor over hebben. Want ja, wat doen mannen allemaal wel niet om aantrekkelijker gevonden te worden?

Sommige mannen denken dat een nieuw kapsel of een nieuw outfit compleet het verschil gaat maken, waar ze minstens 100 tot 200 euro voor nodig hebben.Mannen die denken dat accessoires zoals dure horloges of dergelijke hun gaat helpen, wat minimaal 200 euro gaat kosten.

Mannen die continue vrouwen drankjes aanbieden en als ze eindelijk een date hebben, nemen ze de vrouw uit eten mee, wat meestal eindigt zonder het gewenste resultaat. Kosten zijn meer dan 100 euro.

Of nog erger, mannen die speciaal een prachtige auto of huis kopen om indruk te maken, wat uitkomt op tienduizende euro's of zelfs tonnen.
We kunnen je verzekeren dat dit niet de juiste manier is... Waarom?

Hetgeen wat je communiceert naar een vrouw die je net ontmoet hebt is: "Ik weet niet of je me leuk vind zoals ik ben en daarom probeer ik dit direct te compenseren door je cadeautjes te geven, dingen voor je te doen en te laten zien wat ik allemaal voor eigendommen heb."

Dit werkt allemaal tegen je! Het enige waar je vrouwen echt (langdurig) mee kan aantrekken is met je PERSOONLIJKHEID.

Als je nu ons eBook download kan je precies uitvinden hoe jij je persoonlijkheid kan transformeren naar een man die altijd vrouwen kan ontmoeten, versieren en verleiden.

Koop nu.
gerelateerde blogs met thumbnail