Artikel tornado review

Gepost door Unknown | 15.2.13
Dit is al een paar jaar een hit in de USA: artikel spinners. Via een tool schrijf je 1 artikel, die je met synoniemen aanvult. Hierdoor kun je allerlei verschillende versies van 1 artikel maken. Daarna is het de bedoeling dat je deze artikelen op meerdere sites publiceert, met allerlei links naar jouw website. Hierdoor kun je er voor zorgen dat je hoger komt in Google. Voor een eenmalig bedrag kun je tegenwoordig ook een Nederlandse versie gebruiken: Artikel Tornado.

Ik heb dit tool zelf ook aangeschaft en het werkt eigenlijk best prettig. Het is bijvoorbeeld noodzakelijk dat je in een paragraaf meerdere varianten maakt. Dit kun je doen door gebruik te maken van {}.

Een voorbeeld: {Er is meer dan1 mogelijkheid|Er zijn genoeg mogelijkheden} om sterkere spieren te krijgen.

Hierdoor kun je twee zinnen maken, die random worden gegenereerd. Artikel Tornado heeft nog een handige optie: synoniemen! Hiermee kun je allerlei varianten maken van je tekst en zal een artikel nooit meer hetzelfde zijn. Geen duplicate content dus!

Daarna zorgt Artikel Tornado dat je al deze varianten automatisch kan publiceren op het web op allerlei verschillende blogs. En dit met dofollow links. Ideaal dus!
gerelateerde blogs met thumbnail